Simon Jarløv

Posts: 83 Amager
|
#1 Posted: Fri Dec 19, 2008 0:35 Post subject: Tætning af sækkepibe |
|
|
| Hvordan tætner I jeres sækkepiber, og hvor kan man skaffe materialerne til det? | |
|
 |
|
|
Morten Fredberg-Holm

Posts: 59 København K
|
#2 Posted: Fri Dec 19, 2008 10:30 |
|
|
| Olivenolie + lidt bivoks. Varmes sammen. Haeldes i. Masseres godt ind. Faerdig.
Hvornaar laerer dette forum danske tegn..... | |
|
 |
|
|
Simon Jarløv

Posts: 83 Amager
|
#3 Posted: Fri Dec 19, 2008 13:20 |
|
|
| Det går da fint for mig, Morten. Hvordan doseres olien i forhold til voksen? Det skal i øvrigt siges, at den sæk jeg har ikke, er i særligt god stand. Kan du mon mod lidt hyre lave en ny for mig?
Eller i hvert fald guide mig lidt, så jeg på sigt kan lave en ny, hvis den her er for brugt? | |
|
 |
|
|
Mads Kjøller-Henningsen

Posts: 659 Værløse (København'ish) Multi-skjald
|
#4 Posted: Fri Dec 19, 2008 16:39 |
|
|
| Tør man spørge hvad for en pive du har fået fat i Simon? | |
|
 |
|
|
Simon Jarløv

Posts: 83 Amager
|
#5 Posted: Sat Dec 20, 2008 3:59 |
|
|
| Ja, det tør man godt, Mads. Det er EMS' gamle kit udgave af en Shaeferpfeife. Jeg så den til markedet i Greenwich og fik den efterfølgende til halv pris, fordi sækken er voldsomt utæt. Til gengæld stemmer chanter og droner udmærket, så jeg tænkte, det kunne være sjovt at eksperimentere med, omend en ordre hos Sean Jones eller Jim Parr også ligger i tankerne. | |
|
 |
|
|
Magnus Högfeldt

Posts: 55 Odense
|
#6 Posted: Mon Dec 22, 2008 21:29 |
|
|
| Jeg bruger en blanding af hudlim, glukose, olie - tilsat lidt atamon... det er en god blanding som holder piben tæt længe | |
|
 |
|
|
Morten Fredberg-Holm

Posts: 59 København K
|
#7 Posted: Mon Dec 22, 2008 23:36 |
|
|
| Men mangler du ikke en knivspids basilikum i din blanding Magnus 
- Ring til mig efter jul, Simon. Saa taetner vi. Eller laver en ny. Eller noget  | |
|
 |
|
|
Magnus Högfeldt

Posts: 55 Odense
|
#8 Posted: Tue Dec 23, 2008 0:16 |
|
|
| Nix, den skal kun være let krydret 
Forresten Morten, off topic, fordi du forsvant fra Facebook; Jeg har fået et uilleann chanter reed hjem fra en ny leverandør - er det noget du gider at prøve og bedømme helt håbløst, så jeg slipper for at købe flere af dem? | |
|
 |
|
|
Morten Fredberg-Holm

Posts: 59 København K
|
#9 Posted: Tue Dec 23, 2008 0:31 |
|
|
| Tjek din Facebook!
 | |
|
 |
|
|
Johan Vedel

Posts: 104 København Ø, orientalsk skjald
|
#10 Posted: Tue Dec 23, 2008 17:49 |
|
|
| Jeg vil mene, at en knivspids garam masala ville være meget bedre, mendetersåogsåbaremig.  | |
|
 |
|
|
Magnus Högfeldt

Posts: 55 Odense
|
#11 Posted: Wed Dec 31, 2008 12:53 |
|
|
| Det var dog utroligt - I har så travlt med jeres tilsætningsstoffer at I helt glemmer Jule-seasoning: Æble/kanel-tætneren der spreder sød julestemning i hele december | |
|
 |
|
|
Nicolas Koch-Simms

Posts: 804 Odense Lire-skjald
|
#12 Posted: Wed Dec 31, 2008 14:45 |
|
|
| Hvad med salpeter, trækul og svovl. . . 
Jeg glæder mig som sagt til at se dit legetøj engang i det nye år Simon. | |
|
 |
|
|
Simon Jarløv

Posts: 83 Amager
|
#13 Posted: Thu Jan 01, 2009 23:12 |
|
|
| Du skal være velkommen, Nicolas, men jeg sidder stadig og kæmper med den for at få den til at sige noget. | |
|
 |
|
|
Magnus Högfeldt

Posts: 55 Odense
|
#14 Posted: Sat Jan 03, 2009 19:13 |
|
|
| Ja, velkommen til den forunderlige sækkepibeverden Why even bother | |
|
 |
|
|
|